GolfQuiz uke 20 – 2022

383

GolfQuiz uke 20 - 2022

Her følger 10 spørsmål og problemstillinger vedrørende golfreglene. Disse er trolig vesentlig enklere enn de fra forrige uke. Lykke til! 👍⛳😊

1 / 10

Kan en lokal regel overstyre en ordinær golfregel?

2 / 10

Du spiller klubbdag (stableford), og motspilleren din setter en putt til bare en snau halvmeter fra koppen. Nærmest automatisk så annonserer du at hun "får den" for fem slag, hvilket betyr at hun sikrer seg to poeng på hullet. -Men like automatisk velger hun faktisk å allikevel slå den korte putten. Og så bommer hun... Den neste tapper hun heldigvis i og har brukt seks slag. Påvirker puttingen hennes resultatet?

3 / 10

Kan du legge en kølle på bakken (og la den bli liggende) for å hjelpe deg med å sikte riktig når du skal slå et golfslag?

4 / 10

Hvor langt tillates det at ballen ruller når man dropper?

5 / 10

Du er den med absolutt høyest handicap i ballen, og kjenner knapt de du går med. Og du ble på toppen av det hele med på å spille fra bakerste utslag (utslag 61). Det går som det måtte gå. Driven din på hull én ender som ølball, der den legger seg rett bak den ene teeklossen (utslagsmerket) på det kortere utslaget (utslag 55). Spørsmålet er: Har du lov å flytte teeklossen som ligger foran ballen, slik at du får slått slaget ditt?

6 / 10

Er det noe krav til spilletempo i golfreglene?

7 / 10

Kan runden være handicaptellende hvis det er ballplassering?

8 / 10

Hva er egentlig det generelle området på golfbanen?

9 / 10

Du spiller turnering, og ser at det er helt ledig på hele hull en. Du slår derfor ut, selv om det er fire minutter før tildelt tidspunkt for utslag. Er dette greit?

10 / 10

Du gjør din fjerde treputt på rad, og i frustrasjon kaster du putteren ut i skogen. Den treffer selvsagt en sten, og kølleskaftet har plutselig en veldig underlig bøy på seg. Kan du bytte ut putteren, eller må du spille de siste 14 hullene med bøyd putter?

Dette er absolutt ikke obligatorisk! Men veldig interessant når mange har svart! (Alt er anonymt, naturligvis!)

Din score er

0%

En quiz fra TeeOff.no

Det du ser her er en quiz laget av fyren bak teeoff.no. Rett og slett fordi han kan. Det er bare å ta kontakt dersom du har innspill til quizen. Er det regelutfordringer dere til stadighet har i turneringer hos dere? Gi beskjed, så tar jeg det med i neste quiz. 👍

Legg igjen en kommentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.